Så skyddar du bilder på din iPhone från andras ögon

Enkel situation – du visar på din iPhone eller iPad foto till en släkting eller vän, vilket ger enheten i händerna, så att de kan se emot en bild … och sedan kan du se hur en person börjar bläddra alla bilder i albumet – och du inte vill.

För att inte slita iPad eller iPhone från händerna på samtalspartner, är det bättre att förbereda sig för denna situation genom att begränsa visa ett enda foto. Det är väldigt lätt att göra detta med hjälp av “Access-Guide” -funktionen, dold i djupet av iOS 8.

För att starta “guide-access” bör ingå – att göra detta, gå till “Inställningar” och sedan “Allmänt”, där väljer “Universal Access”, och i detta avsnitt redan inkluderar krävs “Guide Access” Ställa in lösenordsskydd, om det är nödvändigt eller ett fingeravtryck. För att aktivera funktionen, tryck bara på Home-knappen tre gånger.

Nästa steg är att ställa in “Guide-Access” i programmet “Photos”. Du måste öppna något foto, klicka på Hem-knappen tre gånger, välj “Alternativ” i fönstret “Tillgänglighet” och sätt “Tryck” -knappen i “Av” -läget.

Nu kan du öppna i “Foto” bilder, aktivera “Builder Access” triple klicka på hem – och tyst ge din iPhone eller iPad i orätta händer, inte rädd för vad de ser något som inte är avsedd för dem.

“Tillgänglighet” är inte bara i IOS 8, utan även i IOS 7.

via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 99