Како да обришете све своје старе ставке са Фацебоок-а

Пре свега, вреди видети како изгледа трака ваших постова и одлучите које податке треба сакрити или избрисати. Да бисте то урадили, кликните на три тачке поред дугмета “Преглед активности активности” и изаберите “Прегледај као …”. У овом режиму можете видети како се ваша страница приказује за пријатеље и све остале.

Како да обришете све своје старе ставке са Фацебоок-а

Приказивање ваших записа за друге кориснике

Сваки пост се може засебно избрисати и сакрити директно на траци, али у поставкама постоји тачка за истовремено сакривање од пратећих очију свих претходно објављених записа. Кликните на икону закључавања на горњем панелу и изаберите “Види друге поставке”. Тако ћете ући у поставке приватности, на којима можете да примените ограничења видљивости на траци. Сви ваши стари уноси ће сада бити видљиви само пријатељима.

Затим изаберите ставку “Хроника и ознаке” у менију са леве стране. У овом одељку можете да конфигуришете приступ и видљивост ваше хронике, посебно обратите пажњу на прву, четврту, пету и седму ставку – пређите на “Пријатељи” или “Само мени”.

Најпожељније је брисање и сакривање постова са траке у дневнику активности (дугме “Преглед активности активности”), где постоје филтери за прегледање само ваших записа, сличних или порука у којима сте означени. Ако не желите да конфигуришете сваки пост посебно, можете користити додатак за Цхроме, на пример Фацебоок Пост Манагер.

Након инсталације екстензије, идите у дневник акција, изаберите жељени филтер за снимање и, без скроловања странице, покрените Пост Манагер. У поставкама екстензије можете да изаберете годину, месец и кључне речи да бисте сакрили, отворили (Сакриј / Унхиде) или избрисали постове (Обриши поруке) и За разлику од маркера у вашем току. Након извршења наредбе, мораћете само потврдити одлуку кликом на одговарајуће дугме (Потврди), који се појавио у горњој табли.

Фацебоок Пост Манагер

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 82 =