Ciri spyware baharu di Windows 7 dan 8 dan cara untuk menangani mereka

Kita bercakap tentang kemaskini kepada bilik KB3068708, KB3022345, KB3075249 dan KB3080149, yang ditambah kepada versi terdahulu statistik perkhidmatan Windows tindakan pengguna. Setakat ini, ini jenis tingkah laku melihat perkhidmatan telemetri, perkhidmatan awan OneDrive, Windows Defender, dan juga carian bersepadu Bing. Kebimbangan tertentu adalah fakta bahawa cara yang jelas untuk melumpuhkan operasi komponen ini dalam sistem operasi tidak wujud. Walaupun pengguna dalam tetapan melarang pengumpulan data sensitif, ia adalah sebahagian daripada sistem maklumat yang akan dihantar kepada Microsoft.

Salah satu cara untuk menyelesaikan masalah ini adalah untuk melumpuhkan sepenuhnya sambungan ke pelayan jauh tertentu yang dilihat dalam pengumpulan maklumat. Anda boleh melakukan ini dengan mengedit fail HOSTS. Walau bagaimanapun, melakukannya secara manual adalah sukar bagi pengguna baru, jadi kami cadangkan anda menggunakan utiliti khas.

program kecil Mengintip Musnahkan Windows 10 telah dicipta untuk melumpuhkan spyware mempunyai sistem operasi Windows 10. Walau bagaimanapun, berikutan berita mengenai pelaksanaan perkhidmatan pengesanan dalam Windows 7, dan 8, penulis lantas berkata kepada utiliti dan sokongan kepada sistem pengendalian ini.

Hancurkan Windows 10 Spying main

Muat turun versi terkini Memusnahkan Windows 10 Mengintip halaman rumahnya. Selepas memulakan program, anda hanya perlu menekan satu butang dan menunggu sehingga akhir proses membersihkan sistem spyware anda. Jika anda ingin mengkonfigurasi program dengan lebih terperinci, anda mesti pergi ke tab “Tetapan” dan aktifkan mod profesional.

Hancurkan pilihan Windows 10 Spying

Sekarang anda mendapat akses kepada penghapusan fungsi spyware Windows 7, 8, 8.1 dan 10, serta beberapa ciri tambahan lain. Ambil perhatian bahawa dengan bantuan Memusnahkan Windows 10 Spying anda boleh mengalih keluar aplikasi universal yang banyak untuk anda. Sudah tentu, ini hanya berguna kepada pemilik versi terbaru OS, sementara perjuangan menentang pengintip kerana usaha Microsoft telah menjadi relevan bagi pengguna Windows 7 juga.

Kesimpulannya, kami ingin memberi amaran kepada anda bahawa melumpuhkan perkhidmatan sistem Windows terbina adalah tindakan yang berpotensi berbahaya. Kakitangan editorial dan penulis tidak bertanggungjawab atas kemungkinan akibat negatif. Dalam kedua-dua kes, jangan lupa untuk membuat titik pemulihan dan buat semula data penting terlebih dahulu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 70