Stesen – ruang kerja tunggal dengan semua aplikasi yang diperlukan

Stesen adalah aplikasi desktop yang direka untuk menyelamatkan anda daripada perlu membuka banyak program dan tab penyemak imbas setiap kali anda perlu bekerja. Masuk ke perkhidmatan dengan Akaun Google anda, tambahkan produk yang anda gunakan ke kiri, dan setiap pagi anda akan mempunyai akses ke semua klik tetikus kanan.

Aplikasi yang boleh dihubungkan, lebih daripada 300, dan senarai itu diisi semula setiap minggu. Mereka dibahagikan kepada kategori seperti “Kewangan”, “Pentadbiran”, “Komunikasi” dan “Alat untuk Pemaju” – dalam jumlah 16 bahagian. Terdapat kedua-dua perkhidmatan popular, dan tidak banyak. Bagi diri saya, saya dapati Google Drive, Peta Google, Feedly, Telegram, Pecahan, Peti Masuk, Todoist dan Trello – hampir semua yang saya gunakan setiap hari.

Aplikasi berjalan secara langsung dalam persekitaran Stesen – iaitu, semuanya boleh didapati dalam satu tetingkap. Di sebelah kiri atas adalah carian, yang mana anda dapat mencari hampir apa-apa dalam mana-mana perkhidmatan tambahan.

Di sudut kiri bawah bawah ikon khas, pemberitahuan semua aplikasi yang disambungkan tersembunyi. Di tempat yang sama – mod “Fokus”. Anda memilih selang waktu dari 20 minit hingga 24 jam dan mula bekerja keras – pada masa ini anda tidak akan terganggu oleh sebarang pemberitahuan.

Stesen adalah program percuma yang tersedia di Windows dan macOS.

Muat turun Stesen →

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =